Ambassadeurs

Op 26 november 2013 is het Verzetsmuseum uitgeroepen tot Ambassade van de Verdraagzaamheid. Hier zijn de Goudse Tolerantie-ambassadeurs benoemd. Zij zullen zich binnen hun netwerk en mogelijkheden inzetten voor verdraagzaamheid in Gouda.

Ruud Broekhuizen
Marianne Weenink
Frank Schouten
Peter de Wit

Op 21 maart 2014 is Marion Suijker benoemd tot ere-ambassadeur.

Op 19 december 2017 is Arjan Blok benoemd tot ere-ambassadeur.

Op 11 april 2019 is Nettie de Bruijne benoemd tot ere-ambassadeur.